dijous, 27 de novembre del 2008

FIRA DE LA TARDOR / FERIA DE OTOÑO

Diumenge a la Fira. El dia 26 d’octubre va ser la Fira de la Tardor de San Just. La Sílvia i la Mª Teresa, ja havien anat l’any passat i la Mª Teresa em va dir que ho havien passat molt be – Elles son aquella noies que fan els collarets de flor naturals- i ens van dir si volíem anar nosaltres, la Lourdes i jo aquest any, que demanarien una altre parada per posar les nostres coses, i diumenge ens varem aixecar molt d’hora….i cap a la fira…. La veritat es que no varem vendre gaire, però ho varem passar molt be, i els nens que també tenien parada pròpia estaven encantats. Ells si que van vendre i les mames molt contentes en veure las cares que feien d’il·lusió.

Domingo en la Feria. El día 26 de Octubre fue la Feria de Otoño de San Just. Silvia y Mª Teresa, ya habían estado el año pasado, y Mª Teresa nos dijo que se lo habían pasado muy bien – Ellas son aquellas chicas que hacen bisutería de flores naturales- y nos dijeron que si queríamos ir nosotras, Lourdes i este año, pedirían otra parada para poner nuestras cosas, el Domingo nos levantamos muy pronto……y a la feria…. La verdad es que no vendimos mucho, pero lo pasamos muy bien, y los niños que también tenían su propia parada estaban encantados. Ellos si que vendieron y las mamas estábamos muy contentas viendo les caras que hacían de ilusión.
Us poso algunes fotos de les parades.

Os pongo algunas fotos de las Paradas










Va ser un dia molt maco, però molt cansat

Fue un día estupendo, aunque acabamos muy cansados.



3 comentaris:

sonia ha dit...

Eiii Mercè, no en vem veure a la fira, quina penaaa. Quelsevol dia quedem, no???
Ostres que guaii això de la paradeta, però la podeu posar així com si res??? vull dir que no demanen papers ni res???
Jo posaré una a la fira de nadal de Castelldefels, són 4 dies i estic suuper il.lusionada jejeje és molt cansat oi??? Però jo crec que val la pena l'experiència jijijij ja t'explicaré

sonia ha dit...

jejejej plaça de l'església de Castelldefels els dies 5,6,7 8 de desembre

Conchi ha dit...

Quina rabia!! Me hubiese encantado ir. Pero, la próxima no me la pierdo. Con lo que me gustan las Firas, y este año, ni una.

Aprovecho para desearte un Feliz Año Nuevo, deseando conocerte algún día.
Un besazo